Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Ας κρίνουν οι πολίτες ποια είναι υπεύθυνη συμπεριφορά


"Ας κρίνουν οι πολίτες ποια είναι υπεύθυνη συμπεριφορά : Απάντηση στη δήλωση τού εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, δίνει ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επαναλαμβάνοντας τη θέση που εξέφρασε στη συνέντευξή του

Απάντηση στη δήλωση τού εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, δίνει ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επαναλαμβάνοντας τη θέση που εξέφρασε στη συνέντευξή του στο in.gr, ότι «ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η συνεργασία και η συναίνεση σε μια σειρά από πολιτικές είναι η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική συμπεριφορά».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τονίζει ότι οι πολίτες ας κρίνουν ποια είναι πιο λογική και σωστή συμπεριφορά και κάνει λόγο για προεκλογικό και μικροκομματικό παραλήρημα του κ. Μιχελάκη.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Παπακωνσταντίνου έχει ως εξής:

«Στη συνέντευξή μου στο in.gr είπα τα εξής:

»"Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η συνεργασία και η συναίνεση σε μια σειρά από πολιτικές είναι η μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική συμπεριφορά. Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα μικροκομματικά παιχνίδια και να συμφωνήσουμε και να συνεργαστούμε, ώστε στο τέλος αυτής της δύσκολης περιόδου, να έχει μείνει πίσω μια καλύτερη χώρα".
»Ας κρίνουν οι Έλληνες πολίτες αν αυτή η θέση είναι πιο λογική και σωστή από το προεκλογικό και μικροκομματικό παραλήρημα του κ. Μιχελάκη.

»Όσον αφορά το "σκαμνί" της Εξεταστικής:  παραπέμπω απλώς τον εκπρόσωπο της ΝΔ στο σημερινό άρθρο του κ. Σαμαρά στη Wall Street Journal, όπου για πρώτη φορά η ΝΔ παραδέχεται ότι άφησε πίσω της ένα δυσθεώρατο έλλειμμα που κλήθηκε να χειριστεί η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ: "η Ελλάδα έχει ήδη υλοποιήσει μέτρα περιορισμού του ελλείμματος 20 περίπου μονάδων του ΑΕΠ για να μειώσει ένα έλλειμμα που ήταν 15% το 2009".

»Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ΝΔ αναγνώρισε επιτέλους το απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό στον οποίο οδήγησε τη χώρα το 2009».



tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου