Ευθεία επίθεση με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Αχαιού πολιτικού και πρώην υπουργού, Αρη Σπηλιωτόπουλου, εξαπέλυσε ο Βύρωνας Πολύδωρας, μέσα από το τελευταίο του βιβλίο «Κατά Κηνσόρων», το οποίο μάλιστα ο
ίδιος δεν πωλεί, αλλά χαρίζει!
Αφορμή για τις βολές του πρώην Προέδρου της Βουλής, που κάνει λόγο για ...ρωμαϊκές πόζες του Άρη στο μπάνιο του, στάθηκαν οι επιθέσεις και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την τοποθέτηση της κόρης του, Μαργαρίτας, ως μετακλητής υπαλλήλου στη Βουλή των Ελλήνων.
Αφού υπεραμύνεται για την ηθική του και για τον συγκεκριμένο διορισμό, τον οποίο χαρακτηρίζει νόμιμο, ξεκαθαρίζει ότι δεν παριστάνει τον Αγαμέμνονα και ούτε διανοείται να θυσιάσει την Μαργαρίτα του.
Ο κ. Πολύδωρας εξαπολύει στη συνέχεια δριμεία επίθεση στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, με αφορμή την αρνητική στάση του τελευταίου κατά την ψηφοφορία στην εκλογή του, ως Προέδρου της Βουλής, γράφοντας επί λέξει:
"... Εδώ ένας βουλευτής του κόμματός μου, που αρέσκεται να φωτογραφίζεται σε ρωμαϊκές πόζες με πετσέτες στο λουτρό του, απείχε τότε επιδεικτικά της ψηφοφορίας. Προφανώς και ευτυχώς (που δεν έχω τέτοιους φίλους) με αποδοκίμασε. Αλλά εμείς δεν είμαστε ανιχνευτές φθόνου. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της πολιτικής. Μέσα από αυτές πορευθήκαμε κοντά σαράντα χρόνια τώρα. Και νικήσαμε. Χωρίς να ζηλέψουμε καμία εύνοια και χωρίς να προσχωρήσουμε ούτε στιγμή στις μεθόδους των «συντροφικών μαχαιρωμάτων».
Πάντως ο Βύρων Πολύδωρας, δεν σταματά εκεί, αφού το μπαράζ των επιθέσεών του συνεχίζεται και στο πρόσωπο του ίδιου του Πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορεί για ρουσφετολογικές προσλήψεις!
Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς κατά την προεκλογική περίοδο, ως υπουργός Πολιτισμού και αργότερα ως πρόεδρος της Ν.Δ. προχώρησε σε προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο Μουσείο της Ακρόπολης, αλλά και στη Βουλή, που είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Κατάγονταν όλοι από την Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του σημερινού πρωθυπουργού.
Ειδικότερα, ο κ. Πολύδωρας γράφει για τον κ. Σαμαρά:
«Και μια και τόφερε η κουβέντα, πώς και δεν χάλασε η εθνική και παγκόσμια τάξη και ηθική όταν το 2009 υπουργοί και μάλιστα ένας «ευαίσθητος» υπουργός σε ευαίσθητο και λεπτό υπουργείο διόριζε μονίμους μάλιστα υπαλλήλους με απόλυτη «αξιοκρατία», οι οποίοι είχαν μεταξύ τους ένα κοινό «αξιοκρατικό» χαρακτηριστικό, ότι κατήγοντο από τον τόπο εκλογής του «αδιάφθορου» υπουργού; Δεν ήταν τότε κρίση; Ή το 2012, όταν διόρισε δεκαπέντε ή και περισσότερους μετακλητούς στη Βουλή με τα αυτά προσόντα καταγωγής, ο ίδιος «αντιφαύλος» πολιτικός, υπό άλλην ιδιότητα τώρα;»
dete.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου