Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ανδρέας Λοβέρδος: Θα επιστρέψω στο ΠΑΣΟΚ μόνο εάν αλλάξουν όλα


andreas-loverdos-tha-epistrepso-sto-pasok-mono-ean-allaksoyn-olaΠροβλέψεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος προανήγγειλε την επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος μόνο εφόσον τεθεί ηγεσίας και αντικατάστασης του Ευάγγελου Βενιζέλου μέσα από αυτήν.


Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» τονίζει ότι η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τετάρτη παρουσίασε εικόνα διάλυσης.

Ο ίδιος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ «ή θα γίνει νέο κόμμα ή θα μετασχηματιστεί καθολικά, διότι ως έχει σήμερα έχει κλείσει τον κύκλο του. Ή θα ενωθεί με τη ΔΗΜΑΡ ή θα γίνει ομοσπονδία κομμάτων, δικτύων και προσώπων τύπου "Ελιάς". Το σίγουρο είναι ότι δεν μετακινούμαι από την Κεντροαριστερά».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ότι θα επιστρέψει στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ μόνο εαν γίνουν δεκτές οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της οποίες και θα ζητήσει αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης.

«Θα ζητήσω τη συλλογική εκτίμηση της πορείας μας από τον Ιούνιο και τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Εάν γίνει δεκτό θα συμμετάσχω ξανά στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος» είπε ακόμα κάνοντας λόγο για «στρατηγική ανάγκη για τη χώρα η ρήξη και αλλαγή του κομματικού συστήματος αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης».

Όσον αφορά στα νέα μέτρα όπως δηλώνει ξεκάθαρα θα τα υπερψηφίσει. «Θα κάνω και αυτή τη φορά το καθήκον μου, αλλά δεν πάει άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά. 
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου