Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

"Aυλαία" σήμερα για τους "32" του Κυπέλλου - Όλη η προσοχή στο Κλ. Βικελίδης

Με τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται τον Πλατανιά (17:00), έχοντας
σαφές μειονέκτημα για την πρόκριση μετά την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς της Κρήτης. Την ίδια ώρα στην Ξάνθη, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έχοντας προβάδισμα με 1-1 στις Σέρρες αντιμετωπίζει τον Γάζωρο. Στις 20:00 ο Πανσερραϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα. Τέλος το πιο
ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου ο Άρης θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα (ήττα 3-1 στον πρώτο αγώνα) και να προκριθεί εις βάρος της Καλλιθέας στην επόμενη φάση όπου τον περιμένει ο ΠΑΟΚ.
Για τους κίτρινους σημαντικότατη η απουσία του αρχισκόρερ Νταβίντ Αγκάνθο, που υποφέρει από ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να προστατευθεί. Παράλληλα, θα λείψει ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος μεσοβδόμαδα κατέθεσε προσφυγή εναντίον της ομάδας. Στο πρωτάθλημα, οι «κίτρινοι» αγνοούν τη νίκη στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, μετρώντας 3 ήττες και 3 ισοπαλίες. Βρίσκονται στη 14η θέση με 13 βαθμούς, στο «μεταίχμιο της γραμμής υποβιβασμού» (12 έχουν οι ΑΕΚ και Κέρκυρα).
Απουσίες (4): Τραυματίες οι επιθετικοί Αγκάνθο (11/5) και Κανούλας (5/1), αλλά και ο αμυντικός Ηρακλής (0/0). Στο «ψυγείο» ο επιθετικός Γκέσιος (8/1).
Η Καλλιθέα, από την πλευρά της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να «πουλήσει ακριβά το τομάρι» της και να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-1 του πρώτου αγώνα (που το κατέκτησε πανάξια), προκειμένου να... ολοκληρώσει ακόμα μία έκπληξη στη φετινή φάση των «32». Οι πληρωμές στην ομάδα από τον Νίκο Σαλευρή ανέβασαν ακόμα παραπάνω την ψυχολογία των παικτών του «Σίτι», ενώ το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Γιάννης Παπακώστας.
Η ήττα της Δευτέρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης προκάλεσε την απόλυση του Νίκου Παντέλη, με την Καλλιθέα να βρίσκεται στη 17η θέση του πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ, με 14 βαθμούς σε 13 ματς.
Απουσίες (1): Τραυματίας ο μέσος Ρουσάκης (10/0).
Επισκεφτείτε το www.betarades.com και διαβάστε όλα τις αναλύσεις των αγώνων του κουπονιού.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου