Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Σούπερ ΠΑΟΚ, 6-0 την Καλλιθέα

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ συνέτριψε 6-0 την Καλλιθέα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, αφού εξανέμισε την ήττα με 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Ελ Πάσο».

Ο Κλάους Αθανασιάδης πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 6΄, το 41΄ και το 56΄, ενώ τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν οι Λάζαρ (12΄), Λόρενς (39΄-πέναλτι), Κατσουράνη
(42΄).

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από τον πρώτο αγώνα και πέτυχε το στόχο του. Στο 6΄ ο Λίνο έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Λόρενς «σέρβιρε» στον Αθανασιάδη κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 12’ ο Λόρενς με σέντρα βρήκε τον Λάζαρ στο πίσω δοκάρι και ο Ρουμάνος με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα!

Στο 35’ ακυρώθηκε γκολ του Αθανασιάδη, ενώ στο 38΄ ο καταιγιστικός ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βιγιαρέχο. Ο παίκτης της Καλλιθέας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κι έτσι, όταν δευτερόλεπτα αργότερα (39΄) ο Λόρενς ευστοχούσε από τη βούλα, τα πάντα είχαν κριθεί.

Δύο λεπτά μετά, στο 41’, από το γύρισμα του Σαλπιγγίδη, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ αμέσως μετά ο Κατσουράνης εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο 56΄ ο Κλάους ολοκλήρωσε το χατ-τρικ μετά από χαμένη ευκαιρία του Σαλπιγγίδη και κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ σταμάτησε.

Μοναδικό μελανό σημείο, η κάκιστη εκτίμηση του διαιτητή Μήτσιου και του βοηθού του στο 85΄, όταν από θέση οφσάιντ ο Σταύρου σούταρε στην ανυπεράσπιστη εστία, ο Κωνσταντινίδης απέκρουσε με τα χέρια δίκην τερματοφύλακα, αλλά καμία από τις δύο παραβάσεις δεν καταλογίστηκε!

Διαιτητής:
Μήτσιος (Ηπείρου)

Κίτρινη:
Αρβανίτης

Κόκκινη:
Βιγιαρέχο (38΄-δεύτερη κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης):
Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (60΄ Πάμπλο Γκαρσία), Λάζαρ (60΄ Κίτσιου), Λόρενς (60΄ Ρομπέρ), Σαλπιγγίδης, Αθαναασιάδης

Καλλιθέα (Γιάννης Παπακώστας):
Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75΄ Ματσούκας), Καλτσάς (68΄ Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46΄ Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου