Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αυτοί είναι οι πιθανότεροι διάδοχοι του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή

Πρώτος επιλαχών ο Γιάννης Παπαθανασίου, νυν πρόεδρος των ΕΛΠΕ, δεύτερη επιλαχούσα η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τρίτος επιλαχών ο πρώην υφυπουργός Απόστολος Ανδρεουλάκος 

Το ευχάριστο δίλημμα αν θα μείνουν στα προεδρεία διάφορων δημόσιων οργανισμών ή θα επιλέξουν την Βουλή αντιμετωπίζουν οι πρώτοι επιλαχόντες της βουλευτικής έδρας από την οποία παραιτείται ο κ. Αρης Σπηλιωτόπουλος για να προωθήσει την υποψηφιότητά του στο δήμο Αθηναίων. Ο λόγος για τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου ο οποίος ως πρώτος αναπληρωματικός βουλευτής του κ. Σπηλιωτόπουλου στην Α' Περιφέρεια της Αθήνας καλείται να απαντήσει εάν θα παρατήσει την θέση του Προέδρου των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) όπου τοποθετήθηκε πρόσφατα για να γίνει βουλευτής ή θα προτιμήσει το «απάγκιο» του οργανισμού.

Δεύτερη στην σχετική λίστα εμφανίζεται η δημοσιογράφος Τάνια Ιακωβίδου, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του υπουργείου Εργασίας.

Αμέσως μετά, βρίσκεται ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Απόστολος Ανδρεουλάκος, τρίτος επιλαχών για την κάλυψη της βουλευτικής έδρας που κατέχει η ΝΔ στην Α' Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου