Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

OTAN ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ... ΕΥΡΗΚΑ!

Λαυράκι έβγαλε ο Παναγιώτης Νικολούδης, πρόεδρος της αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες. Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου από την έρευνα που έκανε, ούτε λίγο ούτε πολύ λέει με βεβαιότητα πως τη διετία 2007 μέχρι 2009 γινόταν το τρελό πανηγύρι με τα ξεπλύματα σε μερικές τράπεζες.


Μπουγάδες να δει το μάτι σου λέει ο Νικολούδης, ως ειδικός που μελέτησε το ξέπλυμα στην Ελλάδα. Η κορυφή του... λευκού παγόβουνου (με τόσο ξέπλυμα μόνο λευκό θα μπορούσε να ήταν) ήταν το 2009 στις τράπεζες μεταξύ των οποίων και στην Proton Bank. Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και σύντομα θα βγουν πολλά στη φόρα.

Λεπτομέρεια που πρέπει να προσεχθεί την οποία την είπε σήμερα και ο Δημητρακόπουλος ο δικηγόρος του Λούα Λούα: Την Proton Bank την ανέλαβε ο Λαυρεντιάδης το 2010. Ο αντιεισαγγελέας λέει πως τα όργια έγιναν 2007 με 2009. Τελικά πόσα κρίματα δικά του και πόσα άλλων πληρώνει ο ανάπηρος;

Γιατί υποτίθεται τον έχουν μέσα για όργια που έγιναν το 2010 και τώρα λένε πως όλα έγιναν μέχρι το 2009. Μήπως φορτώθηκε και αρκετά παραπάνω απ' όσα του αναλογούσαν; Άλλη δικογραφία έχει ο ένας δικαστής άλλη ο άλλος φαίνεται. Μήπως θα έπρεπε να "παντρέψουν" τα στοιχεία τους, να ανταλλάξουν καμία πληροφορία, μπας και βγάλουν καμία άκρη; Οι ένοχοι να πληρώσουν, συμφωνούμε. Αρκεί να είναι αυτοί που πρέπει.

fimotro
Φιλικά,

Ένας κατασκευαστής πλυντηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου