Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Παραιτήθηκε o Μιχάλης Τζελέπης

Την παραίτησή του από τα καθήκοντα του υποδιοικητή του ΟΓΑ, υπέβαλλε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Τζελέπης, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.
Η δήλωση του κ. Τζελέπη έχει ως εξής:

Τον Φεβρουάριο του 2013, δέχθηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση να αναλάβω καθήκοντα Υποδιοικητή στον Ο.Γ.Α, έναν ευαίσθητο φορέα, στην αρμοδιότητα του οποίου υπάγεται, όχι μόνο το σύνολο του αγροτικού κόσμου αλλά και το σύνολο των λιγότερο προνομιούχων συμπολιτών μας (πολύτεκνοι, ομογενείς, παλιννοστούντες κτλ.). Την πρόταση αυτή ένοιωσα ότι δεν δικαιούμουν να αρνηθώ, αναλογιζόμενος την ευθύνη μου απέναντι στην κοινωνία και τους συνοδοιπόρους μου αγρότες, επί τριάντα και πλέον έτη και κυρίως να εργαστώ προς όφελος των αγροτών και των μη προνομιούχων πολιτών μας, γνωρίζοντας τα προβλήματα, τις αγκυλώσεις, τις ανάγκες και τις λύσεις των χρονιζόντων προβλημάτων.
Στον ενάμιση χρόνο που υπηρετώ από αυτή την θέση κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες δώσαμε λύσεις, και λάβαμε αποτελεσματικές αποφάσεις πάντα μέσα στα πλαίσια που μας έδινε ο Νόμος να ενεργούμε για την ικανοποίηση των δίκαιων ατομικών ή συλλογικών αιτημάτων προς ανακούφιση του αγροτικού και όχι μόνο κόσμου.
Συνοδοιπόροι και πολύτιμοι συνεργάτες σ’ αυτή την πορεία υπήρξαν τόσο ο Διοικητής του Φορέα κ. Βεργίνης, μαζί με τον οποίο πήραμε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον του Οργανισμού, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού αλλά και το σύνολο του Υπηρεσιακού μηχανισμού.
Μετά από ενάμιση χρόνο, σοβαροί, προσωπικοί λόγοι, με υποχρέωσαν  να υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του Υποδιοικητή του Ο.Γ.Α. 
Δεσμεύομαι όμως ότι θα συνεχίσω να προσφέρω με την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου πάνω στα αγροτικά και όχι μόνο ζητήματα, θα συνεχίζω να δίνω μάχες, με οποιοδήποτε κόστος, και, όπως έπραττα έως και σήμερα, έτσι θα συνεχίσω την πορεία μου στην κοινωνία και τα κοινά
πάντα στην πρώτη γραμμή,
πάντα με όσους είναι στην πρώτη γραμμή,
για να βρεθούμε κάποτε ως τόπος, στην πρώτη γραμμή.
ΤΖΕΛΕΠΗΣ Γ. ΜΙΧΑΗΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου