Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Κάλεσμα σε διάλογο της Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας

Παραθέτουμε, το κείμενο-πλαίσιο της Πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε από το περασμένο Φθινόπωρο η πρωτοβουλία μας.

Η προσπάθεια αυτή, μετά και την τελευταία απόφαση της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, διευρύνεται καλώντας σε συμμετοχή κάθε πολίτη και ανάλογη πρωτοβουλία στην Κεντρική Μακεδονία, που έχει τους ίδιους ή ανάλογους στόχους.


Για την Πρωτοβουλία
Ο Συντονιστής
Γιάννης Μαγκριώτης, μέλος της ΚΕΠ
Ο Γραμματέας της Π.Ε του ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδόνίας
Χρόνης Μακρίδης
*********************************************************************
Το Φθινόπωρο του 2013, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για την ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, δούλεψαν πολλά στελέχη σε ομάδες για τα κρίσιμα αναπτυξιακά και κοινωνικά θέματα της Κεντρικής Μακεδονίας και τα αποτελέσματα ήταν σημαντικά.
Ανανεώνουμε και ενισχύουμε αυτή την πρωτοβουλία με τη συμμετοχή στελεχών του κινήματος, αλλά και πολιτών, τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο ανοιχτός και ουσιαστικός διάλογος, η επικοινωνία με τους πολίτες και το συλλογικό πνεύμα, είναι οι βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία της προσπάθειας.
Σας στέλνουμε το κείμενο-πλαίσιο, πάνω στο οποίο αναπτύχθηκε η πρωτοβουλία και στο οποίο θα συνεχίσουμε.
Στόχος μας είναι, όπως αποφάσισε και στην πρόσφατη  συνεδρίασή της η ΚΠΕ, η διαμόρφωση της πρότασής μας, για ένα «περιφερειακό κοινωνικό συμβόλαιο ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής».
Επίσης σας στέλνουμε τον ιστότοπο  http://protovouliapasokmakedonia.wordpress.com/   τον οποίο μπορείτε να επισκέπτεστε για να συμμετέχετε στον διάλογο, καθώς και το email επικοινωνίας: protovouliapasokmakedonia@yahoo.gr  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου