Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Το ΠΑΣΟΚ στέλνει Κυριάκο Πιερρακάκη στη συνάντηση με τη Τροικα στο Παρίσι

Και το ΠΑΣΟΚ δια αντιπροσωπείας στο ραντεβού στο Παρίσι με την τρόικα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της συνάντησης με τους τροικανούς σε ουδέτερο έδαφος και χθες ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ότι στην γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν οι
Κυριάκος Πιερρακάκης και Χρήστος Πρωτόπαπας οι οποίοι μάλιστα θα συμμετέχουν στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών. Η πράσινη αντιπροσωπεία στο διάστημα που θα βρίσκεται στο Παρίσι θα συναντηθεί ξεχωριστά και με τους Γκίκα Χαρδούβελη και Σταύρο Παπασταύρου προκειμένου να συντονιστούν καλύτερα οι επαφές. 
Στην σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο που έγινε χθες συμμετείχαν οι Δημήτρης Καρύδης ,Χρήστος Πρωτόπαπας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Πάρις Κουκουλόπουλος , Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Κουρκουλας και Λεωνίδας Γρηγοράκος. 
Αποφασίστηκε την Παρασκευή κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ να μεταβεί στην Τράπεζα της Ελλάδος και να συναντηθεί με τον Γιάννη Στουρνάρα με αντικείμενο την ρύθμιση των κόκκινων δανείων, πρωτίστως των επιχειρηματικών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου