Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Στηρίζει Γιώργο αλλά δεν είναι υποψηφιος ο Σηφουνάκης

Τη μη συμμετοχή του στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε με δήλωσή του, σήμερα το μεσημέρι, ο Νίκος Σηφουνάκης, ενώ εξέφρασε την υποστήριξή του στον Γιώργο Παπανδρέου και το εγχείρημά του, καθώς και την ελπίδα ότι «οι εκλογές θα είναι η απαρχή της ανασύστασης του Κεντρώου χώρου, και τα δεκάδες
αδρανοποιημένα ηγετικά και ικανά στελέχη του να επανασυσπειρωθούν, και να μπορέσει να ξαναεμπνεύσει τον λαό».
Ο κ. Σηφουνάκης επισημαίνει την πρωτοβουλία του για συναινετική λύση στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας (σ.σ. ο κ. Σηφουνάκης είχε προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον προερχόμενο από την αντιπολίτευση Νίκο Κωνσταντόπουλο), ενώ υποστηρίζει πως «η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες υπήρξε στρατηγική επιλογή της αντιπολίτευσης, στην οποία η συμπολίτευση - εκουσίως ή ακουσίως- δεν έκανε και μεγάλη προσπάθεια για να την αποτρέψει, συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΣΟΚ».
Με τη δήλωσή του, ο κ. Σηφουνάκης εκφράζει, επίσης, την ευγνωμοσύνη του στον λαό των νησιών του νομού Λέσβου, που «σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις τον εμπιστεύτηκαν και τον τίμησαν με την ψήφο τους», ενώ δηλώνει πως παραμένει «μάχιμος και ενεργός πολίτης, και εφόσον κριθεί χρήσιμο θα προσφέρει ξανά με τις όποιες δυνάμεις και γνώσεις του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου