Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν έχει ανοίξει το βιβλίο επίκαιρων ερωτήσεων

Σε συσκότιση κρατά την κοινή γνώμη η κυβέρνηση, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ καθώς παρά τις επίμονες προσπάθειες των βουλευτών του  κόμματος, δεν έχει «ανοίξει» ακόμα το βιβλίο επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή προκειμένου να ξεκινήσει ο
κοινοβουλευτικός έλεγχος.
'Οπως ανέφερε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκο αναζήτησαν για το θέμα την  κ. Κωνσταντοπούλου αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος είπαν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι η πρακτική αυτή δυσχεραίνει το έργο της αντιπολίτευσης καθώς οι βουλευτές δεν παίρνουν απαντήσεις από τα μέλη της κυβέρνησης στη Βουλή για φλέγοντα ζητήματα.
«Θέλουμε να καταθέσουμε επίκαιρες ερωτήσεις για τα αποθεματικά των ταμείων, την πορεία των εσόδων» αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα να το πράξουμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούκος σημειώνοντας ότι μόλις σήμερα «άνοιξε» το βιβλίο επίκαιρων επερωτήσεων. «
Ωστόσο για την κατάθεση τους χρειάζεται μεγαλύτερη επεξεργασία» διευκρίνισε ο ίδιος.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στηλιτεύει την «απαγόρευση» κατάθεσης επίκαιρων ερωτήσεων.  
Κύκλοι της Προέδρου της Βουλής αντέτειναν πάντως ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έχει δώσει εντολή να μην παραλαμβάνονται επίκαιρες ερωτήσεις.
Παραδέχονταν ωστόσο ότι δεν έχει ακόμα «ανοίξει» η διαδικασία.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου