Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Θεοδωράκης: Τσίπρας και ΝΔ είναι δυνάμεις του παλιού

«Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο παρελθόν, στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εκφράζει
τουλάχιστον το 51% του εκλογικού σώματος και ξεκαθάρισε ότι το Ποτάμι δεν συναινεί σε λύσεις που δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Εξαπέλυσε παράλληλα δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον απερχόμενο Πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης μπορούμε να εξετάσουμε ποιος είναι το παιδί του συστήματος και ποιος έμεινε στα λόγια. «Ο κ. Τσίπρας» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης «έκανε όλα τα λάθη του παρελθόντος και μερικά δικά του». «Πιστεύει κανείς ότι άλλαξαν οι όροι για το δημόσιο επί ΣΥΡΙΖΑ;» αναρωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «καθημερινά έχουμε πράξεις διορισμού ημετέρων. Είναι η συνέχεια του παλιού συστήματος». Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση Τσίπρα ότι βοήθησε τους στυλοβάτες του παλιού συστήματος κι ακόμη ότι «τίποτα απ’ αυτά που έλεγε περί σύγκρουσης με τη διαπλοκή δεν έγινε πράξη».
Από τα πυρά του Σταύρου Θεοδωράκη δεν ξέφυγε ούτε η ΝΔ, για την οποία σημείωσε πως «ευθύνεται για την κατάσταση της χώρας. Η ΝΔ είναι αυτή που έδινε υποσχέσεις στον κόσμο, δεν εφάρμοσε τίποτα και μετά δεν έκανε τις μεταρρυθμίσεις που έπρεπε». «ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια λογική. Τη λογική του πελατειακού κράτους», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου