Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Γιάννης Μανιάτης : ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μετά τη σημερινή απόφαση του ΣτΕ για τη μη έγκριση της τεχνικής μελέτης της «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική από το ΥΠΑΠΕΝ, η ελληνική κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός κ.Α. Τσίπρας θα πρέπει να καταλάβουν ότι η ψηφοφοφηρία και οι έκνομες ενέργειες τελείωσαν.
Ο Ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί την ελπίδα του έθνους για

αυτοδύναμη ανάπτυξη, παραγωγή δημόσιου πλούτου και δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας.
Μετά από τέσσερις αποφάσεις του ΣτΕ, η κυβέρνηση επιτέλους να καταλάβει ότι την προστασία του περιβάλλοντος τη διασφαλίζει το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας και όχι οι κομματικές σκοπιμότητες του ΣΥΡΙΖΑ.
Το ΠΑΣΟΚ με την υπογραφή των αρμόδιων υπουργών του, μετά από ομόφωνες εισηγήσεις όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, στήριξε το έργο και διασφάλισε την τήρηση των αυστηρότερων περιβαντολογικών όρων της ελληνικής κι ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Οι 70.000 εργαζόμενοι στις 150 εξαγωγικές επιχειρήσεις ορυκτών πρώτων υλών και οι 5000 άμεσα και έμμεσα απασχολούμενοι της Χαλκιδικής αποτελούν την ισχυρότερη θωράκιση του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας.
Η απερχομένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ οφείλει να πει καθαρά στο ελληνικό λαό τι προτίθεται να πράξει ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των εκατοντάδων επενδυτών που δραστηριοποιούνται στην αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου