Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ζητούνται στελέχη για τους τομείς πολιτικής του ΠΑΣΟΚ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ ανά την Ελλάδα, πέραν των οργανώσεων σε τοπικό επίπεδο, συγκροτούνται και οι τομείς πολιτικής του κόμματος.
Και αν σε αυτούς, γνωστός πάντα είναι ο επικεφαλής τομεάρχης, υπό αυτόν συγκροτείται μία ολόκληρη γραμματεία
ανθρώπων, που όσο πιο ικανοί και επιμελείς είναι, τόσο πιο αποτελεσματικός γίνεται στο πέρασμα του χρόνου ο τομέας τους.
Ακριβώς στην προσπάθεια επάνδρωσης των γραμματειών αυτών, εντάσσεται και η αποστολή μέιλ στους βουλευτές και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο τους ζητούνται προτάσεις για πρόσωπα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τέτοια καθήκοντα.
Ζητούν ακόμα η όποια πρόταση να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, καθώς αμέσως μετά τη συλλογή των προτάσεων, θα ξεκινήσει μία προσπάθεια αξιολόγησής τους, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα τύπου, να μην προσέρχονται τα μέλη ενός τομέα στην συνεδρίασή του, ή να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του.
Η διαδικασία αναμένεται να μην διαρκέσει πάρα πολύ, προκειμένου κάποια στιγμή, οι τομείς αυτοί να αρχίσουν να παράγουν και πολιτική. Το ζητούμενο άλλωστε είναι αφενός το κόμμα να υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ρόλο του στην αντιπολίτευση, αλλά και να ετοιμαστεί παράλληλα για τυχόν πολιτικές εξελίξεις, σε όποιον χρόνο και αν αυτές εκδηλωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου