Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε ρεζέρβα του κ. Τσίπρα, ούτε αντικατάστασης του Καμμένου

Επικίνδυνη χαρακτήρισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη σύνδεση προσφυγικού με την εσωτερική πολιτική, δηλαδή των εκκρεμών θεμάτων διαπραγμάτευσης, που επιχειρεί η κυβέρνηση. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σκωπτικά στη συνεισφορά του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα, αναφέροντας ότι «είναι ιστορική η συνεισφορά του,
έχει ρίξει το Τείχος του ψευδούς, έχει αναγκαστεί να γκρεμιστεί το οικοδόμημα της δημαγωγίας και το έχει φέρει στην Μνημονιακη στρατηγική».
«Τον Ιανουάριο πήγε τους πολίτες στον Παράδεισο, μετά τους πήγε στην κόλαση του μνημονίου… Εμείς περάσαμε 5 χρόνια οι κακοί, οι ανίκανοι, οι μη διαπραγματευόμενοι, περάσαμε τα 5 πέτρινα χρόνια, και αυτός πέρασε τις 17 ώρες (της Συνόδου)» πρόσθεσε.
«Νομίζει ότι είναι κυβέρνηση της Αριστεράς και τον τόνο τον δίνει ο κ. Καμμένος» σημείωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Για το ασφαλιστικό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρατήρησε πως «δεν υπάρχει πια όριο και φραγμός, έχουν αμφισβητηθεί όλα, αμφισβητείται η λογική των ασφαλιστικών εισφορών.»
«Ελπίζω να μην υπάρχει διάθεση της ελευθερίας του Τύπου από την κυβέρνηση» προειδοποίησε ακόμη. «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ούτε ρεζέρβα του κ. Τσίπρα, ούτε αντικατάστασης του Καμμένου…» τόνισε δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου