Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β Θεσσαλονίκης : Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση στη Ν. Ραιδεστό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Νομαρχιακή Συνέλευση Β Θεσ/νικης εχθές 29/11/2015 στη Ν. Ραιδεστό με συντονιστή το Γραμματέα της Ν.Ε και ομιλητές τον Αντώνη Σαουλίδη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Απόστολο Πάνα, οργανωτικό υπεύθυνο Α και Β Θεσνικης

Στην εισαγωγή του ο Γ. Κυανίδης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι τώρα που τα ψέμματα τελείωσαν και ο λογαριασμός της σκληρής διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στους πολίτες, είναι η ώρα να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα μπροστά, να τους κοιτάξουμε στα μάτια, να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε μαζί τους, το νέο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης.

Ο Απόστολος Πάνας στην εισήγησή του ανέπτυξε λεπτομερώς τα οργανωτικά βήματα για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Ο Αντώνης Σαουλίδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στη συνεισφορά του ΠΑΣΟΚ στην επίλυση θεμελιωδών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας αλλά και στις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προοδευτικές αλλαγές που έχει ανάγκη σήμερα η χώρα και τη σημασία που έχει η ύπαρξη ενός ισχυρού ΠΑΣΟΚ στην επίτευξη αυτών των αλλαγών.
Η εκδήλωση μάλιστα επιφύλασσε και μία καινοτομία στα περισσότερα από 60 στελέχη που παραβρέθηκαν, καθώς προηγήθηκαν οι τοποθετήσεις των στελεχών και η εκδήλωση έκλεισε με την κεντρική εισήγηση, κάτι που εξέπληξε θετικά τους παρευρισκομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου