Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Νέος εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΕΡΤ μετα τις εκλογές

Συμφωνα με την ανακοινωση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής η οποια αναφέρει τα εξής: 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 16 Δεκεμβρίου 2015 για την εκλογή (2) δύο εκπροσώπων εργαζομένων στο ΔΣ της ΕΡΤ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα.

Σύνολο εγγεγραμμένων : 2.284
Ψήφισαν : 1.550
Έγκυρα : 1.489
Άκυρα : 19
Λευκά : 42
Μετά το τέλος του Β’ γύρου των εκλογών για Εκπροσώπους Εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΡΤ Α.Ε. και παρουσία των 3ων δικαστικών αντιπροσώπων, καθώς και της Κ.ΕΦ.Ε. αφού έλαβε υπόψη της τα προσωρινά αποτελέσματα των εκλογών της 16/12/2015, και αφού άνοιξε και καταμέτρησε τους φακέλους με τα ψηφοδέλτια της περιφέρειας και αφού τέλος έλαβε υπόψη της την από 17/12/2015 αίτηση του υποψηφίου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗ προέβη στην καταμέτρηση η οποία περαιώθηκε στις 16:00.
Οι υποψήφιοι, κατά αλφαβητική σειρά έλαβαν :
1 ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σταυροί
592
2 ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σταυροί
589
3 ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Σταυροί
801
4 ΝΙΚΟΛΑΡΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ Σταυροί
581
Σύμφωνα με τα πιο πάνω αποτελέσματα εκλέγεται ως εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΕΡΤ ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ο οποίος συγκέντρωσε την πλειοψηφία του 50%+1 του συνολικού αριθμού των έγκυρων ψηφοδελτίων και αναπληρωματικός ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ.
Η Κ.ΕΦ.Ε. εφαρμόζοντας τη νομοθεσία που ίσχυσε και στους δύο γύρους, εξακολουθεί να πιστεύει ότι η απαίτηση για συγκέντρωση απόλυτης πλειοψηφίας για την εκλογή των εκπροσώπων (επί των ψηφισάντων – 1ος γύρος, επί των έγκυρων ψηφοδελτίων – 2ος γύρος) είναι και νόμιμη και η πλέον δημοκρατική διαδικασία.
Παρόλη τη διαφωνία των προέδρων των εφορευτικών τόσο στον πρώτο γύρο (Πρόεδρος Πρωτοδικών κα. Φλεριανού)


e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου