Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Λαϊκή Ενότητα: Παράλληλες συναλλαγές Τσίπρα με το μιντιακό κατεστημένο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και την κατάσταση στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο.

Αναλυτικά:
Οι τέσσερις κρυφές, με άκρα συνωμοτικότητα και ερήμην κάθε

κομματικού οργάνου, συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Ψυχάρη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη και τα στελέχη του, έδιναν, ως ριζοσπαστική αξιωματική αντιπολίτευση, μάχη ενάντια στη διαπλοκή, δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας ακολουθούσε μια παράλληλη γραμμή συναλλαγών παρασκηνίου με το μιντιακό κατεστημένο της χώρας.

Η χώρα πληρώνει σήμερα βαρύτατα την αναξιοπιστία, την παραπλάνηση και τα ψέματα του Αλ. Τσίπρα, του οποίου η κυβέρνηση συναντά παντού τη γενική κοινωνική κατακραυγή.

Το δυστύχημα είναι ότι το ''πολιτικό πτώμα'' του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να το αξιοποιήσει ως ''πλυντήριο'' ένας θλιβερός θίασος πρώην και νυν κέντρο -νεοφιλελεύθερων μνημονιακών, υπό την ομπρέλα του Κυρ. Μητσοτάκη, ηγετών για να πάρουν τη ρεβάνς.

Οι πολίτες αυτής της χώρας, όμως, δεν πρέπει να γίνουν μπαλάκι ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη, που αντιπροσωπεύει το δίλημμα Τσίπρας - Μητσοτάκης και οι ανεκδιήγητοι ''κεντρώοι'' δορυφόροι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου