Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Δυναμική πολιτική παρουσία του Κινήματος στην Καλαμάτα!


Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην πρωτεύουσα του Νομού Μεσσηνίας, που πραγματοποιήθηκε από την Δημοτική Ομάδα πρωτοβουλίας του Κινήματος.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο συνεδριακή αίθουσα του
ξενοδοχείου Φαραί Παλάς, οι ομιλητές Γιώργος Πεταλωτής και Μιχάλης Καρχιμάκης, εντυπωσίασαν με τον αυθορμητισμό, την αμεσότητα και την ζεστασιά
του λόγου τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου πρωτόγνωρο για την εποχή της παρακμής που ζούμε, τα χειροκροτήματα περίσσευαν, ήταν πραγματικά ένα κλίμα, που μας ενθουσίασε ιδιαίτερα και μας γέμισε κουράγιο και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Οι πρώην υπουργοί έθεσαν τα ζητήματα με ακρίβεια και ειλικρίνεια, χωρίς την συνήθη πρακτική του λαϊκισμού και της δημαγωγίας, χωρίς τον συνήθη ξύλινο λόγο.



Ανοιχτά και ξεκάθαρε τοποθετήθηκαν για την τρέχουσα συγκυρία αλλά και τα πραγματικά διακυβεύματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος παρέμεινε ακούραστος στην διαδικασία με διάθεση να ακούσει αλλά και να τοποθετηθεί και να μιλήσει, μεταφέροντας την αγωνία για την κατάσταση στη χώρα, για την εγχείρημα της κεντροαριστεράς αλλά και για τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν από το Κίνημα, κυρίως δε από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ομολογουμένως και χωρίς καμία αμφιβολία ήταν μια μεγάλη επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου