Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Aπάντηση Ξεκαλάκη στην βόμβα Κωνσταντινόπουλου

Σκληρή απάντηση Ξεκαλάκη στην βόμβα ΚωνσταντινόπουλουΓια πατριωτικό και όχι παραταξιακό καθήκον στην προοσπάθεια ανασυγκρότησης και ενδυνάμωσης της παράταξης, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά τις δηλώσεις Κωνσταντινόπουλου περί "υπονομευτών".

Ο κ. Ξεκαλάκης αναφέρει ότι "για την ανασυγκρότηση παλεύουμε όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, κι εγώ προσωπικά, και η μόνη προαπαίτηση που βάζουμε είναι να στηριχθεί σε μια βάση αξιακή, ηθική, πολιτική, ιδεολογική και όχι σε λογικές μοιράσματος αξιωμάτων". 

Και προσθέτει: "Με πρόταγμα την ηθική στην πολιτική, θεωρώ αδιανόητη την προσπάθεια ορισμένων να ακυρώσουν την ιστορία και την προσφορά του ΠΑΣΟΚ καθ' όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, στο βωμό μιας ευκαιριακής προσωπικής πολιτικής αναβάπτισης. Όσοι σήμερα, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, την ώρα που ανακοινώνεται η επιτροπή διαλόγου και κάνουμε το επόμενο βήμα για την υλοποίηση του εγχειρήματος, έχουν τη σκέψη και το βλέμμα τους στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στην επίλυση εσωκομματικών διαφορών, δεν υπηρετούν την προσπάθεια".

Το πρωί ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε την παραίτηση όσων υπονομεύουν το εγχείρημα για τη δημιουργία της νέας Κεντροαριστεράς. Μάλιστα, αναφερόμενος στον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Στέφανο Ξεκαλάκη μίλησε για ευθεία υπονόμευση των προσπαθειών από την πλευρά του παρά τις ομόφωνες αποφάσεις που υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ για τη δημιουργία του τρίτου πόλου, ζητώντας την παραίτηση του στην περίπτωση που δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτές τις αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου