Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Στο δήμαρχο Θέρμης ανήκε στο όχημα το οποίο πυρπόλησαν άγνωστοι τα ξημερώματα

Επίθεση σε βάρος του υπηρεσιακού αυτοκινήτου του δημάρχου Θέρμης Θόδωρου Παπαδόπουλου εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, άγνωστοι, αφού έσπασαν το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού πέταξαν στο εσωτερικό του υπηρεσιακού
αυτοκινήτου του δημάρχου έναν αυτοσχέδιο μηχανισμό τύπου μολότοφ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά στο εσωτερικό της καμπίνας. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν σοβαρότατες ζημιές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του δημάρχου. Για το περιστατικό ενημερώθηκε αμέσως η ελληνική αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνα. 

"Ο δήμος Θέρμης δεν πτοείται από τέτοιου είδους ενέργειες. Παραμένει σταθερός στην πολιτική που χάραξε στο θέμα του προσφυγικού, από κοινού με την τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, τα αποτρόπαια αυτά περιστατικά θα πρέπει να προβληματίσουν και τους αρμόδιους παράγοντες της πολιτείας οι οποίοι προχωρούν σε λύσεις, αγνοώντας τις έγκαιρες και συγκεκριμένες προτάσεις του δήμου Θέρμης για τη διαχείριση του προβλήματος, δημιουργώντας έτσι πρόσφορο έδαφος για τη δράση αυτών των ακραίων στοιχείων" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.


thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου