Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Θεοδωράκης σε ΠΑΣΟΚ:Μην στηρίξετε την πρόταση Τσίπρα,έγκλημα για τη χώρα

Από το βήμα της Κ.Ο του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως το κόμμα δεν συναινεί στην πρόταση της κυβέρνησης για αλλαγή του εκλογικού νόμου προκαλώντας αίσθηση με την έκκληση
που απηύθυνε «ονομαστικά» στο ΠΑΣΟΚ.    
 «Το Ποτάμι δεν θα υπογράψει το σύμφωνο ακυβερνησίας που θα προτείνει ο κύριος Τσίπρας στη Βουλή των Ελλήνων. Και κάνουμε έκκληση στα άλλα κόμματα», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξειδίκευσε την έκκληση.     
«Καλούμε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να μην στηρίξει την πρόταση Τσίπρα. Είναι έγκλημα αυτή τη στιγμή για τη χώρα». Κάλεσε όμως και τη ΝΔ να αποδεχθεί την πρόταση του Ποταμιού για αναλογικό μπόνους. 
«"Πρώτη φορά αριστερά – πρώτη φορά απλή αναλογική" είναι το σύνθημά τους. Κάποιος πρέπει να τους πληροφορήσει ότι τα ίδια έκανε και ο Τσοχατζόπουλος το 1989. Θα σας κάνω μια πρόβλεψη. Αν πάμε σε απλή αναλογική, όπως πήγαμε με το νόμο Τσοχατζόπουλου το 1989, ύστερα από λίγο θα πάμε σε σούπερ ενισχυμένη, λόγω της πολιτικής αστάθειας που θα έχει μεσολαβήσει» εκτίμησε ο κ. Θεοδωράκης. 
Η κυβέρνηση αναμένεται να καταθέσει την πρόταση της στη Βουλή στο τέλος της εβδομάδας προκειμένου να ψηφιστεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. 

theoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου