Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Άρης: Φεύγει ο Ν' Λουντούλου και... φέρνει Μπαργκάν

Ο Γκαέλ Ν' Λουντούλου μπορεί να ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη για τρίτη χρονιά, ωστόσο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κίτρινους».Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε χθες επικοινωνία με τους ιθύνοντες του
συλλόγου, τους οποίους ενημέρωσε για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα. Μία απόφαση η οποία σύμφωνα με το allaboutaris.com πηγάζει από το γεγονός ότι δεν βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών του Νίκου Αναστόπουλου. Ετσι, αντιλαμβανόμενος ότι δεν θα βρει αρκετό χρόνο στο ροτέισον του 58χρονου τεχνικού, ζήτησε την ελευθέρας του, με πιθανότερο προορισμό τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η εξέλιξη αυτή αναγκάζει τον Άρη να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη πλάγιου μεσοεπιθετικού. Και τελικά η παρουσία του Κενάν Μπαργκάν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στους φιλικούς αγώνες με ΑΕΚ και Ξάνθη, όπως φαίνεται δεν ήταν τυχαία.
Ο πρώην παίκτης της Βέροιας διατηρεί καλές σχέσεις με τους Θεόδωρο Καρυπίδη και Σίμο Ορφανίδη και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ν' Λουντούλου, όπως αναφέρει το allaboutaris.com. Ενας παίκτης με παραστάσεις σε Σούπερ Λιγκ και Φούτμπολ Λιγκ, ο οποίος πιστεύουν στον Άρη ότι μπορεί να βοηθήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Αρκεί να δώσει και το τελικό «οκ» ο Νίκος Αναστόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου