Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Λυκούδης:Να μην εγκαταλειφθεί το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς

lukoudisna-min-egkataleifthei-to-egxeirima-tis-kentroaristerasΝέο SOS για να αποφευχθεί οριστικό ναυάγιο στο εγχείρημα της μεγάλης Κεντροαριστεράς εξέπεμψε ο Σπύρος Λυκούδης ομιλητής σε εκδήλωση των ΜΕΤΑρυθμιστών στο Χυτήριο.
« Η σημερινή κατάσταση έχει προκύψει ως αποτέλεσμα
σοβαρότατων λαθών, που αν δεν συνειδητοποιηθούν και δεν διορθωθούν το οριστικό ναυάγιο της προσπάθειας είναι πλέον βέβαιο. Δεν πρόκειται πάντως να παρασυρθούμε όλοι στο βυθό. Το πλοίο δεν θα πάει αύτανδρο» ανέφερε ο κ. Λυκούδης.
Τόνισε πως η διαδικασία  που ακολουθήθηκε περιορίστηκε και γι αυτό εκφυλίστηκε σε «αρχηγική» διαμάχη, για να δοθεί έτσι η εσφαλμένη εντύπωση κάποιας μονομαχίας.
Οσον αφορά στη στάση των ΜΕΤΑρυθμιστών ξεκαθάρισε: «Εμείς, δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα όπλα. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε σε κανέναν την υπόθεση της Κεντροαριστεράς. Δεν πρόκειται να δώσουμε σε κανέναν λευκή επιταγή. Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από τη δική μας αξιολόγηση και εκτίμηση. Δεν πρόκειται να χαμηλώσουμε τη δική μας φωνή»
Και επέμεινε να συμβάλουν όλοι πριν να είναι οριστικά αργά, στην εκτόνωση της κατάστασης και στην εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων, έστω και ενδιάμεσων αν χρειαστεί, έστω και μεταβατικών.
« δεν έχουμε την πολυτέλεια της χρονοτριβής, της αναβολής και κυρίως της αποτυχίας» είπε ο κ. Λυκούδης.

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ: Καταρράκωσαν το αξιακο υπόστρωμα της Αριστεράς που γνωρίσαμε  

Ο κ. Λυκούδης άσκησε κριτική στον  ΣΥΡΙΖΑ  κυρίως ως προς την αντιμετώπιση της αριστεράς.
«  Έπαθαν αλλά δεν έμαθαν. Και άφησαν να καταρρακωθεί στο βωμό της νομής της εξουσίας, το αξιακό υπόστρωμα της Αριστεράς που γνωρίσαμε. Διατείνονται ότι και «οι άλλοι» τα ίδια έκαναν. Αυτός είναι ο έσχατος και μόνος «τίτλος τιμής» που τους έχει απομείνει» σημείωσε αιχμηρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου