Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Η Φώφη Γεννηματά δεν αποκλείει πρόωρες εκλογές και επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Πέλλα όπου θα επισκεφθεί κατοίκους και φορείς της πόλης και στη συνέχεια για τη Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση των νέων ευρωπαίων σοσιαλιστών (PES), η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά παρεμβαίνει με αφορμή το θέμα
των δικαστικών αλλά και τη συνολική αντιπαράθεση που έχει προκληθεί με την κυβέρνηση σε θέματα καθημερινότητας και όχι μόνο.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 το πρώτο θέμα που έθεσε ήταν όταν ζήτησε να πάρει θέσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα κιόλας, για αυτό που ειπώθηκε στη συνάντηση του με την ηγεσία των δικαστηρίων ότι οι δικαστές δικάζουν με βάσει το λαϊκό αίσθημα: Αν δικάζουν είπε με βάσει το λαϊκό αίσθημα και όχι με βάσει τους νόμους, αν υπάρχει τέτοια αντίληψη , τότε ζητάω ευθέως απο τον πρωθυπουργό να απαντήσει σήμερα αν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. 
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει απομονωθεί πολιτικά και κοινωνικά και για αυτό δεν απέκλεισε να έχουμε όπως είπε πολιτικές εξελίξεις βάζοντας όπως σημείωσε σε ετοιμότητα τον εκλογικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ: Είναι βέβαιο πως εδώ που βρισκόμαστε σήμερα αργά η γρήγορα θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις. Για την αντιπαράθεση με την εκκλησία και τον υπουργό παιδείας κ. Νίκο Φίλη, απάντησε ότι γίνεται για αντιπερισπασμό: Είναι τέτοια τα χάλια της εκπαίδευσης και οι ελλέιψεις στα σχολεία που η κυβέρνηση δημιούργησε το θέμα με το μάθημα των θρησκευτικών για λόγους αντιπερισπασμού και για να κρύψει τις ελλέιψεις της. Το ίδιο συμβαίνει είπε και στον τομέα της υγείας που καταρρέει και βρίσκεται στα επίπεδα που βρισκόταν πριν απο το 1981. Χαρακτήρισε ακόμη, παρωδία τη διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες που φάνηκε απο τις εξελίξεις ότι η κυβέρνηση θέλει να ελέγχει τα ΜΜΕ και να διαμορφώσει  το δικό της κανάλι μέσα απο το "ΣΥΡΙΖΑ BANK" χρησιμοποιώντας χρήματα μέσα απο τον εργολάβο  για το "ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΑΝΕΛ".

newstag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου