Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Μιχάλης Καρχιμάκης : Με καταγγέλλει ένας σύγχρονος Κορλεόνε!

Το γεγονός ότι δεν εμπλέκεται ούτε στο θέμα των υποκλοπών ούτε σε αυτό της απόπειρας δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, επαναλαμβάνει ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, που έχει στα χέρια του ακόμα και έγγραφο του ανακριτή με το οποίο ζητά να διαχωριστεί η περίπτωσή του.

«Με καταγγέλλει ένας άνθρωπος που κατηγορείται για πλαστογραφία και για ναρκωτικά και ανθρωποκτονία», δήλωσε ο πρώην υπουργός στον Alpha 9,89. «Σέβομαι τη Δικαιοσύνη αλλά πώς πατάμε πάνω σε ανθρώπους του υποκόσμου, σε σύγχρονους Κορλεόνε;», αναρωτιέται, δίνοντας το στίγμα της στάσης που θα κρατήσει απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες, ειδικά από τη στιγμή που διαβεβαιώνει ότι δεν είχε στην κατοχή του απόρρητα έγγραφα.
Από τότε που ξεκίνησε η όλη υπόθεση Καρχιμάκη, εξάλλου, ο πρώην βουλευτής επιμένει ότι ουσιαστικά κατηγορείται για την κοινοβουλευτική του δράση, αφού το μόνο έγγραφο που είχε ήταν της Αεροπορίας, από μία ερώτησή του στη Βουλή. «Μπορείς να διώκεις έναν άνθρωπο για άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου;», αναρωτιέται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δίωξή του δεν είναι τυχαία από τη στιγμή που ξεκίνησε όταν ο ίδιος κατέθετε στον εισαγγελέα Πεπονή για τα τραπεζικά σκάνδαλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου