Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

"Απόδραση" του ΠΑΟΚ από την Ιταλία με θρίαμβο επί της Βαρέζε

Παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα δείχνοντας τάσεις "αυτοκτονίας" στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ "δραπέτευσε" τελικά με μία σπουδαία νίκη (70-75) από την έδρα της Βαρέζε στην Ιταλία για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League. Ο Δικέφαλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και το προβάδισμα στο σκορ στο
μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όμως στο τέλος κινδύνεψε, σπαταλώντας πολλές ευκαιρίες για να "καθαρίσει" το ματς. Τελικά ήταν ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία με ευστοχία στις βολές και καθοριστικά ριμπάουντ, πανηγυρίζοντας μία θριαμβευτική εκτός έδρας νίκη.

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου σε Ελλάδα και Ευρώπη και συνολικά η δεύτερη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Champions League. Πολύτιμο "διπλό" λοιπόν και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους που επιβεβαιώνει ότι οι "ασπρόμαυροι" βρίσκουν ρυθμό και έχουν ανοδική πορεία μετρώντας μόνο νίκες από το ντέρμπι με τον Άρη και έπειτα.
Κορυφαίοι του ΠΑΟΚ στον αγώνα οι Πέινερς, Χρυσικόπουλος και Κλάντον.
Τα δεκάλεπτα: 12-17, 35-38, 55-52, 70-75
Βαρέζε: Ανοσίκε, Μέινορ 10, Αβράμοβιτς 12, Πέλε 2, Καβαγιέρο 12, Καμπάνι 4, Κανγκούρ, Φερέρο 2, Εϊνγκά 23.
23:33

ΠΑΟΚ: Χρυσικόπουλος 11, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 7, Τέιλορ 10, Μιλιένοβιτς 2, Γλυνιαδάκης 6, Σάιμπερτ 7, Μπράιαντ 11, Πέινερς 14, Κλάντον 5 (13ρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου