Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Χωρίς λεωφορεία και αύριο η Θεσσαλονίκη

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ θα αποφασίσει το μέλλον των κινητοποιήσεων στον Οργανισμό. Αυτό αποφασίστηκε στην αποψινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου των εργαζομένων, οι οποίοι καλούνται
να λάβουν αποφάσεις μετά και τη σημερινή δέσμευση του πρωθυπουργού για αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και οι 2.300 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα κληθούν να αποφασίσουν εάν η πόλη θα συνεχίσει να βρίσκεται χωρίς αστική συγκοινωνία τις επόμενες ημέρες.
“Είναι θετικό το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρενέβη και δεσμεύτηκε για την καταβολή των χρημάτων” σχολίασε στο Thestival ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης. Ερωτηθείς για το αν τα λεωφορεία θα βγουν στους δρόμους αύριο Κυριακή, εάν η Γ.Σ. λάβει απόφαση για λήξη των κινητοποιήσεων, ο κ. Τσερμενίδης σημείωσε ότι “και αυτό θα το αποφασίσουν οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν στην αυριανή συνέλευση”.
Κατά συνέπεια αυτή η εξέλιξη σημαίνει ότι αύριο Κυριακή τα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν με το χειροφρένο σηκωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου