Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ραούλ Μπράβο: Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο του Άρη

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Άρη στην Καρδίτσα, Ραούλ Μπράβο, με σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όσο και στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Αρχικά μίλησε για το αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Νομίζω ήταν ένα πολύ δύσκολος αγώνα, διότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν πολύ καλός και η αντίπαλη ομάδα έπαιξε με δύναμη και αμύνθηκε σωστά. Κάναμε ένα λάθος στο πέναλτι και μετά όλα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα για μας, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. Ακόμη και ο ένας βαθμός είναι πολύ σημαντικός, από τη στιγμή που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ».
Για την φετινή ομάδα: «Έχουμε καλή ομάδα. Το ρόστερ μας αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές και αν δεν παίξει ο ένας, θα παίξει ο άλλος. Δεν θα έπρεπε να μας προβληματίζει αυτό, τουλάχιστον με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ομάδα. Όταν διαθέτεις τόσο “πλούσιο” ρόστερ, όσο περισσότερο χρόνο έχεις στην διάθεσή σου να “δεθείς” ως σύνολο τόσο το καλύτερο»,
Πρόσθεσε ότι: «είμαστε Άρης, θέλουμε να κερδίζουμε όλους τους αγώνες, όμως μετράει το πώς μπαίνεις στην αναμέτρηση και πως διεκδικείς να πάρεις τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και θα προσπαθούμε κάθε εβδομάδα για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου