Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ποτάμι: Οι «Αθανάσιοι Διάκοι» έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χασμουριέται

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή τα επεισόδια στα Εξάρχεια. Ειδικότερα, η ανακοίνωση του Ποταμιού είχε ως εξής: “Οι «Αθανάσιοι Διάκοι» όπως τους είχε χαρακτηρίσει ο πολιτικός πατέρας και μέντορας του
κ. Τσίπρα έκαψαν και χθες τα Εξάρχεια. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν εξοπλίσει τις ταράτσες με μολότοφ, είχαν μοιράσει «προσκλητήρια» και «προειδοποιήσεις», είχαν μεταφέρει ένα νταμάρι πέτρες στα στενά και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη συνέχιζε το βαθύ χασμουρητό του. «Άστους να κάψουν, να ξεθυμάνουν» είναι το δόγμα του υπουργού Τόσκα και κάποιος πρέπει να του πει «ως εδώ».
Καλούμε τον δήμο, τα δημοκρατικά κόμματα και τους εκπροσώπους των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής των Εξαρχείων να συνεργασθούμε και να αποφασίσουμε τι θα γίνει επιτέλους με την πόλη μας. Θα την αφήσουμε έρμαιο στους χουλιγκάνους και τους ναρκέμπορους ή θα την προστατεύσουμε. Θα ξαναγίνουν τα Εξάρχεια γειτονιά; Ή θα συμβιβαστούμε με την μετατροπή τους σε έρημο τόπο και άβατο για κάθε λογής εγκληματίες Το «ως εδώ» αυτή τη φορά πρέπει να ακουστεί μέχρι το ερμητικά κλειστό και καλά φυλασσόμενο Μέγαρο Μαξίμου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου