Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πρεμιέρα για την Νοτοπούλου: Σκουρλέτης και Μπουτάρης στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Φωτογραφία: eurokinissi «Ποδαρικό» στο νέο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη έκαναν Μπουτάρης-Σκουρλέτης. Η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου, έκανε «πρεμιέρα» με σύσκεψη στη οποία συμμετείχαν ο ΥΠΕΣ και
ο δήμαρχος της πόλης.
Λίγο μετά τις 12:00 η 28χρονη διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου υποδέχθηκε τον υπουργό, τον δήμαρχο, τους συνεργάτες τους καθώς και τον αντιδήμαρχο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών του δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Φωτίου, καθώς και την διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας Εγνατία Οδός ΑΕ, Ρία Καλφακακου.
Οσον αφορά την ατζέντα της σύσκεψης αυτή περιλάμβανε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία άπτονται της αρμοδιότητας του κ. Σκουρλέτη.
Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην υπεξαίρεση από την εποχή της δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να έχει στερηθεί φορολογική ενημερότητα ο δήμος και ζήτησε να υπάρξει ρύθμιση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπουτάρης επισκέπτεται το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκης, καθώς στην έναρξη λειτουργίας η οποία έγινε παρουσία του πρωθυπουργού, τον εκπροσώπησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος.
Πηγή φωτογραφίας: thestival 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου