Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Σε επίπληξη μετατράπηκε η ποινή του Λάσκαρη - Κανονικά στον τελικό

Ποινή εξάμηνου αποκλεισμού έξι μηνών από τα γήπεδα είχε επιβάλλε ο αθλητικός δικαστής στον Νίκο Λάσκαρη, για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός στο "Nick Galis Hall" τον περασμένο Νοέμβριο (22/11). Ωστόσο, η πλευρά του Αρη προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ώστε να επανεξεταστεί
και να μειωθεί η τιμωρία.

Την Πέμπτη (9/2) έγινε η εκδίκαση της έφεσης, στην οποία βρέθηκε και εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Superfoods. Η πλευρά των "πράσινων" τόνισε, μέσω του εκπροσώπου της, πως ο αθλητικός δικαστής κινήθηκε αυτεπάγγελτα κατά του Νίκου Λάσκαρη και όχι μετά από δική τους καταγγελία, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε πως οι δηλώσεις για τις οποίες τιμωρήθηκε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης προέκυψαν λόγω... στεναχώριας, εξαιτίας της ήττας της ομάδας των "κιτρίνων"
Τελικά, το ΑΣΕΑΔ μετέτρεψε την ποινή του αποκλεισμού για έξι μήνες σε απλή επίπληξη, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στον Νίκο Λάσκαρη να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου του επόμενου Σαββάτου (18/2) στο Αλεξάνδρειο. Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης απαλλάχθηκε από τα πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί.
Αναλυτικά:
«Η ποινή του εξάμηνου αποκλεισμού από τα γήπεδα που είχε επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον ιδιοκτήτη της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Νίκο Λάσκαρη, μετατράπηκε από το ΑΣΕΑΔ σε επίπληξη. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. απαλλάχθηκε από τα πρόστιμα που της είχαν επιβληθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου