Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: "Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί"

kwnstantinopoulos-gia-suriza-stis-epomenes-ekloges-i-emeisΠρέπει να πούμε καθαρά στους πολίτες ότι αν δεν υπάρξει παραγωγή πλούτου και οι συντάξεις θα μειωθούν και η ανεργία θα αυξηθεί, τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. «Πρέπει να τους πούμε ότι το
δημόσιο τελείωσε και δε μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας» συνέχισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επισήμανε πως «η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις 70 δις ευρώ». 

Απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τόνισε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δε μπορεί να είναι με όσους δίχασαν την κοινωνία και κυβερνούν με τον Καμμένο. «Στις επόμενες εκλογές ή εμείς, ή αυτοί» είπε χαρακτηριστικά. Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης, προσέθεσε.

Για τα επόμενα βήματα στάθηκε στην ανάγκη να επιλεγούν προσεχτικά και χαρακτήρισε θετικό βήμα την επίσπευση των διαδικασιών που ανακοίνωσε χθες η Φώφη Γεννηματά. Για τη μορφή του νέου φορέα ζήτησε να ψηφίσουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου. Και ότι το νέο συνέδριο θα είναι χωρίς ποροστώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου