Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Νίκη για τον Άρη στο τελευταίο φιλικό

undefined
Με νίκη έκλεισε τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας του ο Άρης, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και δείχνοντας πως είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρουσίασε σημάδια βελτίωσης στο σημερινό παιχνίδι και έφτασε στη νίκη με γκολ των Διαμαντόπουλου και Μιλούνοβιτς. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 51΄ με κοντινό πλασέ σε κενή εστία και ο Σέρβος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 80ο λεπτό με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στα αξιοσημείωτα της φιλικής αναμέτρησης, το γεγονός ότι αποχώρησαν τραυματίες οι Μπούρμπος και Τζανακάκης. Η κατάσταση των δύο παικτών θα εκτιμηθεί αύριο που θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός τους.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης (83΄Μαντζάρης), Μπούρμπος (λ.τρ. 20΄Τζανακάκης, λ.τρ. Νέτο), Δεληζήσης, Παυλίδης (73΄Κλιγγόπουλος), Μαραγκός (83΄Καλούδης), Μουμίν (46΄Ιντζόγλου), Πλατέλλας (59΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (65΄Λώττας), Ντούνης (51΄Στεφάνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Τσουμάνης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (46΄Κραβαρίτης), Σκούπρα (71΄Σάββας), Κουρτεσιώτης (73΄Μίλιτς), Ανδρέου, Παπαζαχαρίας (77΄Ανδρέου), Χατζής (71΄Ιβανίδης), Σουλίδης (60΄Διβανές), Λαμπρόπουλος (60΄Καρακατσάνης), Σαχινίδης (81΄Καμπέρης), Μαυρίας (64΄Τσιλούλης), Βουτσιάς (46΄Τζάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου