Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Με το δεξί ο Άρης στην Football League, "πεντάρα" στον Αιγινιακό

undefined
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και πετυχαίνοντας τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε με 5-0 του Αιγινιακού στην πρεμιέρα της Football League.Οι "κίτρινοι" μπήκαν δυνατά στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και κατάφεραν
να πετύχουν τρία γκολ σε 12 λεπτά. Πιο συγκεκριμένα στο 19' άνοιξαν το σκορ, όταν σε γύρισμα του Κάσσου από τα αριστερά, ο Πλατέλλας με εξαιρετικό σουτ "έγραψε" το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά, στο 24', πλασέ του Πασά, δεν άφησε κανέναν περιθώριο αντίδρασης στον Τόλλιο για το 2-0. Το τρίτο γκολ του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ο Κάσσος στο 31' με κεφαλιά.
Οι ρυθμοί όπως ήταν λογικό έπεσαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Άρη να πετύχει άλλα δύο γκολ. Πρώτα με "δράστη" τον Καπνίδη στο 74' και στο 93' με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Μπαργκάν σφράγισε τη νίκη του Άρη, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0!
Μάλιστα ο Αιγινιακός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, αφού ο Πολύζος δεν μπορούσε να συνεχίσει και ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Κώστας Νικολαΐδης, είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του.
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Βαλεριάνος (38΄λ.τρ. Μπούρμπος), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος (51΄Μπαργκάν), Κάσσος (65΄Καπνίδης), Πασάς, Τζανακάκης
Αιγινιακός (K. Nικολαϊδης): Τόλλιος (46΄Καραγκιόζης), Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Γκατζολάρι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Σοφιάνης, Γιαζιτζόγλου (46΄Καρακώστας), Δωματάς (64΄Σισέ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου