Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Ακάθεκτος ο Άρης, νίκησε τον ΑΟΧ Κισσαμικό και έκανε το "6 στα 6"

undefined
Ο Άρης επιβλήθηκε του ΑΟΧ Κισσαμικού με 1-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 6η αγωνιστική της Football League, διατηρώντας το απόλυτων νικών (6 στα 6) και συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία του προς την άνοδο.

Το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους "κιτρινόμαυρους" πέτυχε ο Κενάν Μπαργκάν με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+1΄).
Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν έθελξε με την απόδοσή της στο σημερινό παιχνίδι, πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, όμως πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.
Οι Κρητικοί απείλησαν στο β΄ μέρος της αναμέτρησης, έχοντας δοκάρι στο 67΄, ενώ τους ακυρώθηκε γκολ στο 68ο λεπτό, για οφσάιντ του Μαρκοπουλιώτη. Τελικά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης με τον Άρη να κρατάει μόνο το αποτέλεσμα και την ουσία από αυτό το ματς.
Ο Άρης πηγαίνει πλέον στα δύο ντέρμπι με Δόξα Δράμας και ΟΦΗ που ακολουθούν από την πρώτη θέση της βαθμολογίας και με καλή ψυχολογία, έχοντας το απόλυτο νικών.
Συνθέσεις:
AΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Ντούνης (46' Καπνίδης), Μπαργκάν (81' Μαραγκός), Παυλίδης (68' Κάσσος).
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου (88' Νικόλτσης), Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σαλιάκας (78' Αποστολίδης), Σελινιώτάκης (46' Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο Ζεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου