Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Μητσοτάκης: Από τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στη φανέλα της… Μπάγερν Μονάχου



Αποτέλεσμα εικόνας για Μητσοτάκης: Από τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος στη φανέλα της… Μπάγερν ΜονάχουO Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να διαβεβαίωσε ότι στο εξωτερικό φοράει πάντα «τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος» –μια δήλωση που έκανε προκειμένου να απαντήσει στην προπαγάνδα του Μαξίμου– αλλά από το Μόναχο και τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού
Λαϊκού Κόμματος θα φύγει τελικά με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου!
Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον πρόεδρο της ΝΔ κατά την παραμονή του στη βαυαρική πρωτεύουσα για τις εργασίες της σύνοδου του ΕΛΚ.Μετά τις συναντήσεις που είχε το πρωί της Πέμπτης, ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε με ένα τετ α τετ με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, ενώ στη συνέχεια οι δύο άνδρες είχαν συμμετοχή σε κοινό πάνελ.
Εκείνο που μάλλον δεν περίμενε ο κ. Μητσοτάκης, είναι η ιδιαίτερη έκπληξη που του επεφύλασσε ο Βέμπερ μετά το πέρας της ομιλίας του στο συνέδριο που διοργάνωσε το ΕΛΚ με θέμα το μέλλον της Ευρώπης: ο γερμανός πολιτικός έδωσε στον πρόεδρο της ΝΔ τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου η οποία φέρει το νούμερο «9» και το όνομα…. «Μitsotakis».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου