Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Άρης: Διαπραγματεύσεις με Μίλαν για δανεισμό του Ντίας - Στη λίστα και ο Μάβραϊ

Ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Μίλαν για την απόκτηση του 20χρονου ταλαντούχου Πορτογάλου εξτρέμ, Τιάγκο Ντίας, με τη μορφή δανεισμού.

Ο 20χρονος πλάγιος επιθετικός που έχει επιλέξει ο Πάκο Ερέρε για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Το 2013 ο Ντίας μεταπήδησε στην Μπενφίκα στην οποία και παρέμεινε αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα μέχρι και το 2017, όταν και τον απέκτησε η Μίλαν με τους "Αετούς" να διατηρούν ένα ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μίλαν θέλει να παραχωρήσει τον Ντίας με τη μορφή δανεισμού σε κάποια ομάδα με στόχο να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Είναι γεγονός πως ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους "Ροσονέρι" για να αποκτήσουν τον νεαρό. Παρόλα αυτά οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν επιπλέον να προστεθεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο Ντίας εντάσσεται στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών με πιθανή αξία μεταπώλησης.
Στη λίστα και ο Μάβραϊ
mavraj.jpg
Πέρα από τον Φλορεντίν Πογκμπά, στη λίστα του Άρη για τη θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται και ο 32χρονος Αλβανός στόπερ, Μέργκιμ Μάβραϊ.
Το όνομα του Μάβραϊ φιγουράρει στην λίστα του Άρη και φαντάζει ως εναλλακτική λύση του Πογκμπά εφόσον δεν προχωρήσει αυτή η υπόθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλβανός γνωρίζει καλά τον Μπάσα δεδομένου πως οι δυο τους είναι συμπαίκτες στην Εθνική Αλβανίας, με τον 32χρονο να μετράει 40 συμμετοχές και τρία γκολ.
Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ντάρμσταντ, η Μπόχουμ, η Κολωνία, η Γκρόιτερ Φιρτ, ενώ μένει ελεύθερος μετά την θητεία του στο Αμβούργο, το οποίο υποβιβάστηκε.
Ο ίδιος πάντως έδωσε το στίγμα για το μέλλον του και την πιθανότητα μεταγραφής, σημειώνοντας: «Είμαι σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Αυτήν την στιγμή με συλλόγους από Ιταλία, Ελλάδα και Γερμανία...».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου