Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Χρυσίδου, Γούλα και Κανάκης για επικεφαλής της "Πρωτοβουλίας"

Μετά την Έλλη Χρυσίδου, την υποψηφιότητα τους για να είναι επικεφαλής της "Πρωτοβουλίας", στη μετά Μπουτάρη εποχή, κατέθεσαν η Καλυψώ Γούλα και ο Στέλιος Κανάκης.

Μετά την επιστροφή της από την Γενεύη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε και επίσημα την υποψηφιότητα της, ενώ το ίδιο έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος της "Πρωτοβουλίας".
Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σπύρο Πέγκα, να ενδιαφέρεται για τη διαδικασία της επόμενης ημέρας, ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
Η διορία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων λήγει σήμερα στις 24.00. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, οι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι της "Πρωτοβουλίας" θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην Έλλη Χρυσίδου, την Καλυψώ Γούλα και τον Στέλιο Κανάκη.
Η ψηφοφορία για την ανάδειξη επικεφαλής της “Πρωτοβουλίας” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.
Η ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της παράταξη θα πραγματοποιηθεί με τις εξής διαδικασίες:
- Ορίστηκε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή με αρμοδιότητα την άρτια προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας,.
- Το εκλογικό σώμα θα αποτελέσει η σημερινή Δημοτική Ομάδα της «Πρωτοβουλίας», ήτοι οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.
- Δικαίωμα υποψηφιότητας θα έχουν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πρόσωπα εκτός της Δημοτικής Ομάδας, υπό την προϋπόθεση ότι οι τελευταίοι θα προταθούν τουλάχιστον από έναν δημοτικό και έναν κοινοτικό σύμβουλο".
- Η εκλογική Συνέλευση της «Πρωτοβουλίας» και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου της παράταξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21.12.2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου