Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του υποψ.περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου στον ΟΑΣΘ

ΠαπαστεργίουΜε τους εργαζομένους του ΟΑΣΘ συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία της παράταξης Πράξεις#ΓιαΤηΜακεδονία του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Παπαστεργίου.

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Παπαστεργίου και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, Παναγιώτη Τουχτίδη, Παναγιώτη Στεφανίδη και τον συνεργάτη Χρόνη Μακρίδη συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ κύριο Δημήτρη Τσερμενίδη.
Κατά τη συζήτηση, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ο Πρόεδρος των εργαζομένων εξέθεσε στο κλιμάκιό την διαχρονική πορεία του Οργανισμού και την διαρκή του προσπάθεια να αναπτύσσει το εύρος της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού από αστικού τύπου συγκοινωνία σε έναν κοινωφελή οργανισμό που δίνει και θα συνεχίσει να δίνει λύσεις σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.
Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προτάσσουν την αγωνία τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο φορέας σε ελλείψεις λεωφορείων, υλικοτεχνική υποστήριξη και κυρίως την παλαιότητα του στόλου με τις αδυναμίες που αυτή δημιουργεί στη επάρκεια δρομολόγησης ικανού αριθμού οχημάτων ώστε να διατηρηθούν τα υψηλά standards εξυπηρέτησης του κοινού που φθίνουν καθημερινά από το 2014 έως σήμερα.
Όπως αναφέρει η παράταξη Πράξεις#ΓιαΤηΜακεδονία σε σχετική ανακοίνωση “η παράταξή μας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια των εργαζόμενων να ανακτηθεί η αξιοπιστία του ΟΑΣΘ και να επεκταθεί σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης η επιχειρησιακή του επάρκεια, προκειμένου το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών να τον καταστήσει σημαντικό συγκοινωνιακό πόλο που σε συνεργασία με το Μετρό να αποτελέσει έναν πρόσθετο αναπτυξιακό μοχλό για την ευμάρεια της περιοχής μας.
Τα ευχολόγια και οι μισές αλήθειες που παρουσιάζουν τα όποια θετικά στοιχεία, αποκρύπτοντας τις μεγάλες απώλειες εσόδων από ευκαιριακές πολιτικές με ψηφοθηρική πρόθεση υπονομεύουν το μέλλον του ΟΑΣΘ και κατά συνέπεια υποβαθμίζουν το επίπεδο ζωής πρωτίστως των αδύναμων συμπολιτών μας!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου