Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Δημοσκόπηση Kapa Research για τον Δήμο Θεσσαλονίκης - Μάχη για τη δεύτερη θέση

undefined
Πρωτιά του Νίκου Ταχιάου και μάχη της Κατερίνας Νοτοπούλου με τον Γιώργο Ορφανό για τη δεύτερη θέση καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Kapa Research ενόψει των δημοτικών εκλογών στον δήμο Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργήθηκε
για λογαριασμό του Thestival.gr.
Στην ερώτηση ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές, ο Νίκος Ταχιάος αναδεικνύεται πρώτος με ποσοστό 17,4% και ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 10,7%. Τρίτος με μικρή διαφορά και ποσοστό 10% έρχεται ο ανεξάρτητος υποψήφιος Γιώργος Ορφανός, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνουν ο Σπύρος Βούγιας με ποσοστό 8,5% και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 8,2%.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι απαντήσεις των συμμετεχόντων για το "δίπολο" του δευτέρου γύρου. Στο δίλημμα "Νίκος Ταχιάος- Κατερίνα Νοτοπούλου" ο υποψήφιος της ΝΔ έχει σαφές προβάδισμα με 42% έναντι της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 24%. 
Μικρότερη διαφορά καταγράφεται στον δεύτερο γύρο μεταξύ Νίκου Ταχιάου και Γιώργου Ορφανού. Στην αναμέτρηση των δύο αντρών νικητής βγαίνει ο υποψήφιος της ΝΔ με 37%, ενώ ο Γιώργος Ορφανός συγκεντρώνει ποσοστό 26%.

Έρευνα Kapa Research για το Thestival

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές για Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εσείς ποιον είναι πιο πιθανό να ψηφίζατε;

prothesi psifou.jpg

ΔΙΠΟΛΟ 2ου ΓΥΡΟΥ: Κ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ - Ν. ΤΑΧΙΑΟΣ

Εάν στον δεύτερο γύρο αναμετρηθούν η Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Νίκο Ταχιάο, εσείς ποιον θα ψηφίζατε;

notopoulou taxiaos.jpg

ΔΙΠΟΛΟ 2ου ΓΥΡΟΥ: Ν. ΤΑΧΙΑΟΣ - Γ. ΟΡΦΑΝΟΣ

Εάν στον δεύτερο γύρο αναμετρηθούν ο Νίκος Ταχιάος με τον Γιώργο Ορφανό, εσείς ποιον θα ψηφίζατε;

orfanos taxiaos.jpg

Για να δείτε ολόκληρη την έρευνα της Kapa Research κάνετε κλικ εδώ.

Ταυτότητα έρευνας:Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά δείγματος: Έλληνες πολίτες, άνδρες και γυναίκες, 17 ετών και άνωΜέγεθος δείγματος/ γεωγραφική κάλυψη: 802 δημότες ΘεσσαλονίκηςΧρονικό διάστημα συλλογής στοιχείων: 7 –13 Μαρτίου 2019Μέθοδος δειγματοληψίας Πολυσταδιακή δειγματοληψία με χρήση quota ως προς το φύλο και την ηλικία, βάσει της απογραφής της ΕΛΣΤΑΤ του 2011Μέθοδος συλλογής στοιχείων: Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη μέθοδο των συνεντεύξεων μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων (CAΤI) και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίουΣφάλμα/ στρογγυλοποίηση: Μέγιστο σφάλμα 4% σε διάστημα εμπιστοσύνης 95%. Τα αποτελέσματα (%) παρουσιάζονται με στρογγυλοποίηση στη μονάδα και ορισμένες απαντήσεις ενδέχεται να μην αθροίζουν στο 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου