Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο εικονολήπτης που χτυπήθηκε από σαΐτα στην Καλαμάτα

Καλαμάτα σαϊτοπόλεμοςΤραγική κατάληξη είχε ο σαΐτοπόλεμος στην Καλαμάτα, καθώς από σαΐτα που «ξέφυγε» τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τη ζωή του ένας 53χρονος εικονολήπτης.


Οπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο iefimerida.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος ο οπερατέρ «είναι νεκρός» καθώς «δέχθηκε τραύμα στο κρανίο, στον εγκέφαλο ουσιαστικά».

Ο κ. Μπέζος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει περισσότερα για την ταυτότητα του 53χρονου, όμως σύμφωνα με όσα του μετέφεραν «εργαζόταν ως εικονολήπτης σε τοπικό σταθμό».

Τραγική ειρωνεία: Κινηματογράφησε τον θάνατό του
Ο άτυχος εικονολήπτης, όπως προκύπτει, μετέδιδε ζωντανά βίντεο από τον σαϊτοπόλεμο στο Facebook.

Στο συγκλονιστικό βίντεο -και συγκεκριμένα μετά το 18ο λεπτό και κοντά στο 19ο- εμφανίζεται ένας από τους σαϊτομάχους (αριστερά), να ρίχνει στο έδαφος μια «χρησιμοποιημένη» σαΐτα.

Η σαΐτα, ωστόσο, με το που πέφτει στο έδαφος, φαίνεται σα να εκρήγνυται και να εκτοξεύεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον εικονολήπτη, ο οποίος δέχεται το πλήγμα και πέφτει στο έδαφος.

ΕΚΑΒ: «Ηταν σε πολύ άσχημη κατάσταση»
Τον τραυματία είχε παραλάβει νωρίτερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Οπως δήλωσε, λίγο μετά τις 21:00, στο iefimerida εργαζόμενος από το ΕΚΑΒ Καλαμάτας «οι συνάδελφοι που παρέλαβαν τον τραυματία διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου