Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Γιάννης Ιωαννίδης : Επανεκκίνηση Μαζί θα φτιάξουμε ένα δήμο που θα σέβεται την οικολογία και την βιώσιμη ανάπτυξη

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Giannis Ioannidis, χαμογελάει, κοντινό πλάνο, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενοΜαζί θα φτιάξουμε ένα δήμο που θα σέβεται την οικολογία και την βιώσιμη ανάπτυξη. Η χρηστή χρήση
των πόρων που μας προφέρει η φύση, πέρα από την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, γεννάει και ευκαιρίες αύξησης των θέσεων εργασίας και του εισοδήματος των δημοτών.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η άμεση λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή του Καλοχωρίου. Ο οικισμός του Καλοχωρίου έχει καταντήσει οικισμός της λακκούβας από τις δεκάδες κακοτεχνίες στους δρόμους, η επέκταση του οικισμού έχει παγώσει εδώ και 3 δεκαετίες, το φράγμα χρειάζεται άμεση βελτίωση.
Οφείλουμε άμεσα να επανεκκινήσουμε την επέκταση, να βελτιώσουμε την κατάσταση που παρουσιάζει το φράγμα και να υλοποιήσουμε ένα συνολικό σχέδιο αναβάθμισης και αξιοποίησης της περιοχής της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου.
Μεταξύ άλλων ως παράταξη έχουμε ως άμεση προτεραιότητα την Θεσμοθέτηση του Delta Run, ενός αγώνα δρόμου που θα φέρει τους πολίτες του Δήμου μας και της Θεσσαλονίκης στο μοναδικής ομορφιάς οικοσύστημα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου