Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ: "Ναι" σε ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

undefined
«Αναμφίβολα ανοιχτός» σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιμένοντας ότι θα πρέπει να διεξαχθεί και ακόμη ένα ντιμπέιτ μεταξύ των κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Με αυτό το σχόλιο απάντησαν τα στελέχη της Κουμουνδούρου στις φήμες που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει απαντήσει καθαρά για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών, ενώ υπενθύμισαν σχετικές τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες της υπουργού Εργασίας και εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου.
Όπως σημειώνουν η κα Αχτσιόγλου, σε συνέντευξή της στο newsit την περασμένη Πέμπτη, είχε επαναλάβει τη θετική στάση του κόμματος για οποιοδήποτε ντιμπέιτ, τονίζοντας ότι «θα πρέπει να υπάρχει ένα ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών οι οποίοι διεκδικούν την πρωθυπουργία της χώρας, να ξεκαθαριστούν προγραμματικά ζητήματα και να φανεί το πόσο διαφορετικά είναι τα δύο πολιτικά σχέδια, το διλημματικό δηλαδή ζήτημα προκειμένου να λάβει και ο λαός τις καθαρές του αποφάσεις».
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεται κάποιος, εκτός εάν έχει κάποιο σχέδιο το οποίο δεν θέλει να μαρτυρήσει με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό», τόνισε η κ. Αχτσιόγλου.
Στο μεταξύ η ΝΔ επανήλθε στο ζήτημα του ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.
Πηγές του κόμματος αναφέρουν: «H ΝΔ ζητά να πραγματοποιηθεί ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου, όπως αυτό που διεξάγεται πάντα πριν από τις εθνικές εκλογές. Και επ’ αυτού η ΝΔ αναμένει μια απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ντιμπέιτ ανάμεσα στους κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη δεν πρόκειται να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου