undefined
Στην διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια του Κωνσταντίνου Ζέρβα για να αναδείξει την Θεσσαλονίκη, προχώρησε μετά την συνάντηση που είχαν σήμερα στην πόλη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Ζέρβα για την εκλογή του και τον ευχαρίστησε για τα θερμά του λόγια τόνισε:
"Να γνωρίζει ο Κωνσταντίνος ότι την επόμενη μέρα, θα είμαι προσωπικά εφόσον μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, αρωγός στην προσπάθεια την οποία θα κάνει να αναδείξει την Θεσσαλονίκη, ως την πραγματική πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Μια σύγχρονη πόλη, εξωστρεφή , ένα εκπαιδευτικό κέντρο, μια πόλη με σύγχρονες υποδομές. Ένας πόλος εξωστρέφειας για την Μακεδονία την Βόρεια Ελλάδα για τα Βαλκάνια συνολικά".
"Και εγώ όπως και αυτός και όπως όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουμε πολλές φιλοδοξίες για την πόλη", πρόσθεσε
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ακόμα στις δυσλειτουργίες του νέου εκλογικού νόμου με τον οποίο έγιναν οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης , ενώ διαβεβαίωσε πως με κυβέρνηση της ΝΔ, θα υπάρξουν παρεμβάσεις προκειμένου όπως είπε να διευκολυνθεί η κυβερνησιμότητα στους δήμους.
Τέλος απηύθυνε για ακόμα μια φορά κάλεσμα προς τους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις κάλπες που θα στηθούν την 7η Ιουλίου.
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, μίλησε με θερμά λόγια τον αρχηγό της ΝΔ.
Ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για έναν φίλο με τον οποίο όπως σημειωσε τον συνδέουν ισχυροί και πολιτικοί δεσμοί.
"Οι Έλληνες έχουν ορίσει ποιο είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές" είπε ο κ. Ζέρβας. "Μετά από αυτά τα χρόνια κρίσης και οικονομικών δυσκολιών, απαιτούν μια νέα σελίδα, μία νέα αρχή αλλά και μια επιτυχή πορεία" πρόσθεσε .
"Θα χαρώ πολύ την επόμενη μέρα, η 8η Ιουλίου και η 1 Σεπτεμβρίου να είναι απαρχή επιτυχιών και για τη χώρα και για την πόλη αντίστοιχα", ανέφερε .
"Είμαι σίγουρος ότι εφόσον οι Έλληνες δώσουν μεθαύριο την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες όλων μας" τόνισε κ. Ζέρβας.
Τέλος κάλεσε και αυτός με τη σειρά του τον κόσμο να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία. "Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης και της πατρίδας τα επόμενα τέσσερα χρόνια" κατέληξε ο κ. Ζέρβας.
thestival.gr