Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Μιχάλης Καρχιμάκης.: Θα πιάναμε 12% αν...

Τον προβληματισμό του για την πορεία και την στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής δεν κρύβει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra, ο πολύπειρος πολιτικός εξέφρασε τη διαφωνία του με την προεκλογική τακτική της Φώφης Γεννηματά, λέγοντας πως «αν δεν είχαμε πει ότι δεν θα αφήσουμε την χώρα ακυβέρνητη, θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει το 12%». Σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη, μάλιστα, ένα άστεγο ακροατήριο με αντιδεξιά αντανακλαστικά ‘μπερδεύτηκε’ προεκλογικά με τα υπονοούμενα περί... ψήφου ανοχής σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Καρχιμάκης άπλωσε πέπλο προστασίας για όσα στελέχη διαφοροποιούνται εσχάτως, καθώς ερωτηθείς για τις απόψεις του Νίκου Παπανδρέου, του Παύλου Γερουλάνου και του Δημήτρη Κρεμαστινού, όπως εκφράστηκαν τις τελευταίες ημέρες, υποστήριξε ότι όλες οι απόψεις θα πρέπει να ακούγονται. «Δεν θα ποινικοποιήσουμε και την έκφραση γνώμης τώρα», είπε, στον απόηχο της... ‘απειλής’ της Φώφης Γεννηματά προς τους διαφωνούντες από τη Λάρισα, να θέσουν θέμα ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής αν το επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου