Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Μουντομπάσκετ 2019: Ηττα-καμπανάκι σε απίστευτο θρίλερ (79-78) για την Εθνική Ελλάδας από την Βραζιλία

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ δεν ήταν σε καλή βραδιά, ήταν και άτυχη με την χαμένη τελευταία βολή του Σλούκα και έχασε με 79-78 από την Βραζιλία για την 2η αγωνιστική του Μουντομπάσκετ 2019. Η Ελλάδα πλέον για να περάσει στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσει την Πέμπτη τη Νέα Ζηλανδία. Ωστόσο, η σημερινή ήττα δεν αποκλείεται να στοιχίσει και το πλασάρισμα στην 8αδα.

Η Ελλάδα είχε την ευκαιρία στην τελευταία φάση να πάει το ματς στην παράταση, με τις τρεις βολές
του Κώστα Σλούκα. Οι δύο πρώτες βολές του Σλούκα πήγαν... άγγιχτες στον στόχο, η τρίτη κατέληξε πρώτα στη στεφάνη, με τον Καμπόκλο να επεμβαίνει και να την σπρώχνει μακριά από το καλάθι! Και εκεί η Εθνική έχασε την ευκαιρία να πάει το παιχνίδι στην παράταση...

Η σκληροτράχηλη Βραζιλία ήταν καλά διαβασμένη, δεν... φοβήθηκε όταν έμεινε πίσω με 17 πόντους (23-40) και έφερε την Ελλάδα στα όρια της, με καλές επιλογές και μπασκετικό «ξύλο». Έτσι, η ομάδα του Άτσο Πέτροβιτς είχε σταθερά το προβάδισμα στο θρίλερ των τελευταίων λεπτών και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη (79-78), που αποκάλυψε πολλές από τις αδυναμίες της Εθνικής και τοποθέτησε την Ελλάδα πιθανότατα στην δεύτερη θέση, με την προυπόθεση φυσικά ότι θα έρθει η νίκη στον «τελικό» με τη Νέα Ζηλανδία (5/9. 15:00).

Διαβάστε το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το iefimerida.gr

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ δίνει το τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο μεθαύριο, Πέμπτη, με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία. Το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου