Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Λασπότοπος και η Νικόπολη από τη χτεσινή κακοκαιρία

Αποτέλεσμα εικόνας για Θεσσαλονίκη: Λασπότοπος και η Νικόπολη από τη χτεσινή κακοκαιρίαΜέσα στη λάσπη ξύπνησαν το πρωί της Παρασκευής οι κάτοικοι της Νικόπολης Θεσσαλονίκης.

Πολλά είναι τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά της η χθεσινοβραδινή νεροποντή που έπληξε κυρίως τις δυτικές συνοικίες.
Η Νικόπολη στην περιοχή της Σταυρούπολης δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού που μετέφερε λάσπη, στην οποία «πνίγηκαν» περιουσίες αλλά και μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η εικόνα μετά από κακοκαιρία είναι αποκαρδιωτική, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν ότι το δίκτυο όμβριων υδάτων δεν επαρκεί με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να πλημυρίζει η περιοχή.
Σε δηλώσεις του στο Thestival.gr ο αντιδήμαρχος Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, διαβεβαίωσε ότι παραμένουν επί ποδός κοινωνικές και τεχνικές υπηρεσίες για τον καθαρισμό του οδικού δικτύου αλλά και των κατοικιών.
«Από το βράδυ της Πέμπτης τα μηχανήματα του δήμου δουλεύουν ασταμάτητα. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο. Έχει ενημερωθεί και η Περιφέρεια, η οποία έχει εκμισθώσει μηχανήματα», είπε ο κ. Λαζαρίδης, καθησυχάζοντας ότι μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου έχει καθαριστεί.
Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, «Εδώ και πέντε χρόνια υπήρχαν εγκεκριμένα ποσά για τον καθαρισμό των ρεμάτων, ωστόσο οι διαδικασίες για τον διαγωνισμό αναδόχου δεν είχαν ξεκινήσει».
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό «Σήμερα θα ξεκινήσει η διαδικασία με τον ανάδοχο για τον καθαρισμό των ρεμάτων».
Δείτε φωτογραφίες από τις οδούς Γεωργίου Παπανδρέου στη Νικόπολη του Δήμου Παύλου Μελά:
nikopoli.jpg
nikopolii.jpg
nikopoliii.jpg
nikopoliiii.jpg
nikopoliiiii.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου