Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Άρης να... γουστάρεις, συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με τεσσάρα!

undefined
Ο σαρωτικός Άρης διέλυσε τον απογοητευτικό Παναθηναϊκό με το εμφατικό 4-0 στο "Κλεάνθης
Βικελίδης", στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Super League 1 που εξελίχθηκε σε... μονόλογο! 

Οι "κιτρινόμαυροι" που απόψε αγωνίστηκαν φορώντας τις μωβ φανέλες τους, εκμεταλλεύτηκαν όλα τα παιδαριώδη λάθη του "τριφυλλιού" και τιμώρησαν με σκληρό τρόπο την τραγική εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Αυτή ήταν η πιο ευρεία νίκη στην ιστορία του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Υπό την καθοδήγηση του υπηρεσιακού τεχνικού, Τόλη Τερζή, ο Άρης παρουσιάστηκε αναγεννημένος μετά την αποχώρηση Παντελίδη και την διακοπή, παίρνοντας μία θριαμβευτική νίκη που ήταν η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα και τον ανέβασε στην 7η θέση με 4 βαθμούς. Επίσης, του έδωσε ψυχολογία ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί στην Τούμπα.
Το σκορ άνοιξε στο 20΄ ο Φετφατζίδης από κοντά με κεφαλιά, έπειτα από οδυνηρό λάθος του Ζαχίντ που ουσιαστικά του έδωσε... ασίστ "πάρε-βάλε". Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο, σε μία φάση που ξεκίνησε από λάθος του Ινσούα στο 44΄, ο Βέλεθ που ανέβηκε ταχύτητα σε αντεπίθεση όταν βρήκε κενό χώρο, πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα ήταν ανάλογη. Στο 54ο λεπτό ο Ντιγκινί ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με κοντινό πλασέ σε κενή εστία μετά από την δεύτερη ασίστ του Φετφατζίδη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ιντέγε στο 64΄, σκοράροντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη σε επίσημο ματς. Μάλιστα, ο Νιγηριανός βρήκε δίχτυα ξανά έπειτα από 575 μέρες (17/2/2018 ως παίκτης της Μάλαγα).
Ο Παναθηναϊκός, το μόνο που κατάφερε ήταν να βάλει ένα γκολ με τον Περέα, που ακυρώθηκε με χρήση VAR, για φάουλ του Μακέντα στον Σάσα εκτός φάσης, πριν σκοράρει ο νεαρός Κολομβιανός.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Τερζής): Κουέστα, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Βέλεθ (83’ Δεληζήσης), Ροζ, Ματίγια, Σάσα Λούκας, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (73’ Μαντσίνι), Ιντέγε.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα (69’ Περέα), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46’ Κολοβός), Δώνης, Ζαχίντ (59’ Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου